Υπηρεσίες

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

DSCN1379.JPG

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης, συντήρησης, επιδιόρθωσης και εγκατάστασης όλων των μηχανημάτων που κατασκευάζουμε ή αντιπροσωπεύουμε.

Το τμήμα διαθέτει:

  • Καλά οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο με μηχανικούς που είναι σε θέση να δώσουν λύσεις μέσω τηλεφώνου.
  • Εξωτερικά συνεργεία με ειδικευμένους τεχνίτες που μπορούν να επέμβουν άμεσα σε βλάβες προσφέροντας γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή των μηχανημάτων όλων των πελατών μας. Ο μεγάλος αριθμός των οργανωμένων συνεργείων προσφέρει ευελιξία και κάλυψη σε όλη την επικράτεια και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
  • Μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις μας στην Καβάλα, η οποία ενημερώνεται άμεσα για τις ανάγκες σε ανταλλακτικά για κάθε νέο μηχάνημα, φροντίζοντας να είναι ετοιμοπαράδοτα σε κάθε ζήτηση.

Ο μεγάλος αριθμός των οργανωμένων συνεργείων προσφέρει ευελιξία και κάλυψη σε όλη την επικράτεια και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Το τμήμα επισκευής – ανακατασκευής αδαμαντοφόρων εργαλείων διαθέτει τα κατάλληλα συγκολλητικά μηχανήματα και ειδικευμένο προσωπικό, για την συντήρηση, επισκευή και ανακατασκευή αδαμαντοφόρων εργαλείων για τις παρακάτω κατηγορίες εργαλείων:

  • Λάμες ταχυσχιστηρίων
  • Δίσκους
  • Αδαμαντοφόρα σύρματα συρματοκοπών
  • Βίδια για χτυπητά και χτενιστά

Γενικότερα, η ανακατασκευή και εκσυγχρονισμός μηχανημάτων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγικής μας διαδικασίας. Τα μηχανήματα αποσυναρμολογούνται, αποκαθιστώνται οι βλάβες και τα φθαρμένα μέρη, ακολουθεί αμμοβολή, βαφή και επανασυναρμολόγηση. Ο ηλεκτρικός πίνακας αντικαθίσταται αν κριθεί απαραίτητο και εκσυγχρονίζεται κατά περίπτωση (προσθήκη PLC, Inverter).

ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Το τμήμα έρευνας και σχεδιασμού ασχολείται με την συνεχή εξέλιξη των μηχανημάτων που κατασκευάζουμε και την διεύρυνση της γκάμας των κατασκευών μας προσφέροντας νέες πιο αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας.

Συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας και τεχνολογίας σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού και αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μηχανήματα ειδικών διαστάσεων και εφαρμογών.